Een bonbon is een klein zoet snoepje. Het woord Bonbon is aan het Frans ontleend. Het is een verdubbeling van Bon ("goed"). Ook in Nederland worden dergelijke bonbons ambachtelijk gemaakt.

devider
chocolade

Boulanger Bonbons

Wij verkopen Boulanger bonbons. Het assortiment bestaat uit verschillende producten, zoals bonbons, truffels, zeebanket, kersenbonbons, moccaboontjes en chocoladeproducten voor o.a. Pasen, Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis.

Het assortiment bonbons bestaat uit ca. 50 verschillende modellen met verschillende vullingen waaronder er diverse gevuld worden met crème frâche, in melk, puur en witte chocolade. De truffels zijn ook gevuld met crème frâche. De vulling van het zeebanket bestaat uit fijne hazelnootpaté.

Al deze chocolade wordt geleverd in standaard doosjes van 250 en 500 gram, maar wij hebben ook altijd doosjes gericht op het seizoen of andere luxe dozen van 2 bonbons tot en met dozen van 1 kilo. Ook zouden er bij grotere hoeveelheden, doosjes besteld kunnen worden in bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren, ook kunnen er doosjes bedrukt worden met een bedrijfslogo of eigen tekst.

Choc-o-lait:
Genieten van echte chocolademelk kan voortaan in een handomdraai met choc-o-lait. Want met een kop hete melk en een choc-o-lait stick maakt U in een handomdraai een overheerlijk chocolademelk van echte chocolade. Het concept van choc-o-lait is even eenvoudig als slim en hangt aan een houten stokje. Aan het uiteinde zit een blok echte Belgische chocolade, die snel smelt in een kop hete melk, of in de mond, want die verleiding zullen sommigen niet kunnen weerstaan. Choc-o-lait is te verkrijgen in vier heerlijke varianten.

Puur:
Donkere chocolademelk op basis van bittere chocolade.

Melk:
Heerlijke volle chocolade met een zoete toets.

Hazelnoot:
Perfecte mix van chocolade & noten.

Cointreau:
Waanzinnige combinatie van sinaasappellikeur met bittere chocolade

deviderHeeft u al trek in een bonbon, maar geen tijd om langs te komen?

Laat ons personeel u een handje helpen! Vragen over een bestelling, bezorging van bonbons of andere pakketjes ontvangen wij graag via: info@la-bonniere.nl. Zodra een bestelling geplaatst en betaald is, wordt vanuit voorraad binnen 48 uur bezorgd binnen Nederland.