La Bonniére verkoopt ruim 45 soorten losse thee waaronder traditionele zwarte theeën, diverse soorten groene thee, maar ook veel gearomatiseerde theeën. Liever koffie? Een selectie koffie is ook verkrijgbaar, met of zonder bonbons.

devider
chocolade

Wist u dat... Vijf kilo theeblad levert één kilo thee!

Tijdens de verwerking van het theeblad. zoals verflensen, fermenteren, drogen en snijden, gaat er flink wat van het volume verloren. Een groot deel hiervan is vochtverlies.

In de winkel verkopen wij ruim 45 soorten losse thee. Bij ons vindt u de lekkerste thee, van de allerbeste kwaliteit. Met een thee cadeau kunt u iemand origineel verrassen. Bent u zelf helemaal weg van de soorten thee van La Bonniére? Maak dan ook eens een ander blij met onze heerlijke specialiteiten en verrassende producten, zoals een heerlijke Earl Grey, kruidenthee, of groene thee. Een thee cadeau is leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. 

Origineel thee cadeau 

Zoekt u een leuk thee cadeau? U kunt natuurlijk zelf een heerlijke thee uitzoeken voor uw geliefde of een jarig familielid. Bekijk hiervoor ons uitgebreide assortiment thee in de winkel. Of u geeft een originele bewaarbus of theekist. Wilt u de persoon in kwestie zelf een leuk thee cadeau laten uitzoeken, kies dan voor een cadeaubon van La Bonniére

Bij grote aantallen zou U ook kunnen denken aan boeketjes in uw bedrijfskleuren, vraag via email of in de winkel naar alle mogelijkheden. Wij helpen U graag verder.

Twinings thee:

Ruim 45 soorten Twinings thee hebben wij in ons assortiment. Twinings is de oudste theeproducent ter wereld en bestaat dan ook al zo'n 300 jaar. Ook verkopen wij theekisten van Twinings vanaf 2 soorten per kistje tot en met 12 soorten per theekist. Vaak hebben wij ook nog wat andere lege theekisten in onze winkel op voorraad. Deze kunt U leeg kopen of gevuld met onze overheerlijke Twiningsthee.

deviderGaat u op de koffie bij een kennis?

Waarom verast u haar/hem niet met bonbons of thee van La Bonniére! Vragen over de bezorging van bonbons of andere pakketjes van La Bonniére ontvangen wij graag via: info@la-bonniere.nl. Zodra een bestelling geplaatst en betaald is, wordt vanuit voorraad binnen 48 uur bezorgd binnen Nederland.